Disclaimer

De redactie doet haar uiterste best om ervoor te zorgen dat alle informatie op de site zo actueel en volledig mogelijk is. Ondanks dat bestaat de mogelijkheid dat delen van de informatie verouderd zijn. Links van en naar derden vallen in het bijzonder buiten de controle van TRITIKO Management. Daarom kunnen aan de teksten op deze site geen rechten worden ontleend. Bovendien kan TRITIKO Management niet aansprakelijk worden gesteld voor een verkeerde interpretatie van de teksten of wegens vermeende onjuistheden.

Alle informatie op deze site is auteursrechtelijk beschermd. Dit geldt zowel voor teksten als beeldmerken, logo’s, foto’s en illustraties. Wanneer u de informatie op deze site wilt gebruiken voor eigen doeleinden, dient u hiervoor vooraf schriftelijk toestemming te vragen.

Om privacyredenen wordt informatie over bezoeken aan www.tritiko.nl slechts gebruikt ter ondersteuning van technische beslissingen en statistische verwerking. De informatie wordt nooit gebruikt om individuele personen te identificeren.

TRITIKO Management behoudt zich het recht voor de inhoud van deze website te wijzigen zonder voorafgaande waarschuwing. Op deze internetsite en deze disclaimer is het Nederlands recht van toepassing.